onsdag den 9. maj 2007

Morgenhjerne......

Her til morgen er det zombitid. Lasse kræver kontant sin mor. Frida har skidt på hans værelse i løbet af natten. Vel ankommet hjem efter en - troede jeg overstået løbetid - mente Albert hun endnu burde bedækkes og har siden forsøgt at splitte alt ad for at opnå sine rettigheder. Derfor er Frida midlertidigt flyttet i op til sønnen på førstesalen.

Så natten har været fuld hanhund.

I dag skal Lasse foreviges til det der lige nu er det vigstigste i hans verden. Kørekortet! En omstillingsproces for mig. Min yngste på vej hjemmefra .... nok snart i bil. Alt skal ordnes denne morgen. Hundelort, hanhundehyl, fotos, lægeattest .... og mors hjerne er i udu. Fuld af søvn, medicin og mareridt ligger hjernecellerne henslængt hulter til bulter. Men ikke mere end en rolig eftertænksom morgenstund med kaffe og krimi indenfor rækkevidde kan klare.

Lasse er kontant. Mor, jeg har brug for dig NU. Hjerneceller rejser sig brat, klapper hælene sammen og gør honnør, finder togtider, fotografforretninger, sender sønnen afsted med et smil, for så at falde sammen igen.... over første krus morgenkaffe.


Hanhundehyl forsætter.
Frida på den ene side af døren, Albert herinde. Der eksisterer ikke andet for ham lige nu. Hvor intenst. Hvor livfuldt. Og træls!

Hanhunde i brunst og teenagesønner .... det kommer ud på eet!


Nu er det tid til andet krus kaffe.....


............... og finde roen lissom Ernst Mølædt her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar