fredag den 4. juli 2008

At give slip...på Etiketter .....

.... kan være frygtelig svært.


Især de der forventninger jeg har til mig selv.


Nu har jeg sluppet forventningen om selv at kreere fantasifulde økologiske farvestrålende lækre overdådige smagfulde middagsretter til mig selv!
På den anden side må man jo sige jeg holder mig til den GRØNNE linie ;-)
Jeg fylder fryseren med disse - hiver een ud 1 time før jeg spiser - ind i kold ovn (husk at tænde - ellers tager det laaaaang tid -= erfaring) - ca 45 minutter efter kan den serveres - skal bare - for festlighedens skyld - hældes over på nærmeste rene tallerken!
Husk at tage foliet af! Nogle gange FØR den puttes i ovnen ( = endnu en erfaring - Lasagne med plastik på smager nu ikke så godt ).
Enkelte dage - når det går højt bliver der suppleret med en tomat og lidt salat - men så er det osse festdag ;-)
Det er med at pille etiketter af mig selv - hold kæft hvor de klistrer godt - det der med det hjemmelavede, økologiske, ingen færdigretter - and you name it -

3 kommentarer:

  1. jeg elsker at lave mad til mange mennesker, men, hvis jeg boede alene ville jeg ALDRIG lave mad. så jeg siger bare, GOOD FOR YOU!
    kh.fra Island
    Frida

    SvarSlet
  2. Tak skal du ha Frida - jeg håber det vender tilbage igen . egentlig elsker jeg madlavning - det eksperimentelle køkken. Men den tid kommer nok ;-)

    SvarSlet
  3. Alle vores forventninger/ krav til os selv...Suk.
    Godt du gør hvad der føles rigtigt for dig , lige nu .

    SvarSlet