søndag den 3. oktober 2010

HAPPYWEEK

happyweek

Indimellem kan de ‘happy’ stunder være svære at mærke.

Så er det Mindfull Living har sit virke.

For mig er det at repetere ugen fx  vha billeder for at stunderne rodfæster sig og fylder.

Øverst ses Skellet FØR og EFTER at Håndværkeren satte sit præg. At få ham til lige at beskære lidt svarer til at slippe Terminator løs med en båndsav.

Nå men det vokser vel op igen ;-) - naboens hus er på tvangsauktion, jeg fik aftensol på terassen, men nok lidt for åbent efter min smag.

Sidste weekend stod i ‘GARNETS TEGN’. Først til Strikkefestival med Webstrikkerne i Næstved – med enkelt overnatning. Derefter en udflugt med Jane til OLG kræmmermarked i Grevinge hvor der ‘tilfældigvis’ blev solgt masser af garn! Hvor er Veninder en gave!

I går kom de 2 ældste på visit og der blev hygget og begge to læste lektier. FRIVILLIGT! Og mine Børneabstinenser aftog - noget. Ældsten sov her til idag, hvor læsningen forsætter. Han er i gang med bachelor i filosofi. Det er første gang der sover andre end mig i huset. Jeg fik serveret både (købe)pandekager og varm (færdigret)aftensmad. Det er overmåde store skridt på vejen tilbage til et LIV. Nu sidder jeg og nyder lyden af et andet menneske. Trangen til ensomhed og isolation er aftaget.

Nederst til højre genkendes Siffe-til-hest. Jeg bilder mig ind det er sund motion. Ridning. Selvom det er hesten der yder mest ;-)

Egentlig hører Vægt-½-marathon’en med til ugen. Det er en milepæl!

En god uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar