lørdag den 2. april 2011

Gækkehav og Aprilsnar!

 

gækkehav

Jeg blev mødt af dette hav da jeg vågnede igår.

Smukt smukt. Rigtig Påske og forårstegn.

Jeg nød fredagen med radioen kørende og gik rundt og nussede med åbne havedøre. Radioen fortalte om Aprilsnar gennem tiderne. Jeg husker bedst den med sukkerfabrikken og gratis snaps. Samt Havfruens hoved på Københavns Rådhustårn.

Så ringede Ældstesønnen. Småsludren. Om køreturen hjem torsdag. Der snakkede vi jo osse. Jeg mest om min lyst til at flytte til Jylland. Glæden ved jyderne. Opdagelsen af min *ukendte* farmors hjemegn Rødkjærsbo. Det var nu ikke der jeg ville flytte hen men bla Jegindø i Limfjorden var da en mulighed.  *Svigerdatteren* kommer fra Thisted så mit spørgsmål om de ville flytte egnen lå lige til højrebenet. Sønnen blev underlig tavs og snakkede om andet. Jeg spekulerede da straks i børnebørn, *skilsmisse* og lign.

Så tilbage til snakken i går. Nu afslørede sønnen at de faktisk overvejede at flytte til Ålborg pga Svigerdatterens studie.

Jeg blev både ramt og rørt. Og han holdt da osse masken til han hørte at nu trillede tårene næsten. Af rørthed. Tænk sønnerne er så *gamle* at de nu tager næste skridt ud i livet.

Først der gik det op for mig at jeg var faldet for en gedigen omgang APRILSNAR!

Endnu engang. Smiley, der blinker

Dejligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar