fredag den 27. september 2013

Anmeldelse der varmer .....
Det er ikke som man har det – det er som man ta`r det!!!


Med disse ord startede Siffe sit oplæg ved denne højskoleaften på Livsstilshøjskolen. Siffe er den eneste, som hedder Siffe i Danmark og hun er tidligere kursist på Livsstilshøjskolen. At Siffe i sandhed er en levende fortæller, fik alle tilhørerne at sande.
Det var historien om, hvordan det er at få konstateret PTSD, kronisk depression og til sidst parkinson – og at det afgørende for, om man alligevel får et godt liv, er... - "det er ikke som man har det, men som man ta`r det."
Siffe har valgt at bruge meget af sit liv på at male, hvilket giver hende meget livsglæde og anerkendelse – hun leger med billeder, farver og figurer. Siffe fortalte begejstret om atelieret ”Siffes Planet.” Her sker tingene som vil frem. Figurerne får deres eget liv og historierne i billederne løber deres egen maraton . Visse historier fortæller et tidsforløb, andre er øjebliksbilleder. Farver, teknikker og ideer står i kø for at komme med. ”Siffes Planet” kan besøges på: siffes.blogspot.com. Denne aften var historien om, hvordan det er at sige ja til livet – og at man netop kan lære af det svære, hvis man er indstillet herpå. Siffe fortalte, at hun meget gerne vil have et yderligere ophold på Livsstilshøjskolen – Hun skal være mere end velkommen – det vil vi glæde os meget til. I forbindelse med foredraget, udstillede Siffe nogle af sine billeder/malerier – de gik som varmt brød – og der blev også flittigt købt af hendes medbragte postkort over hendes malerier.
Alt i alt en fantastisk foredragsaften med en fantastisk kvinde..

6 kommentarer:

 1. Mit liv er blevet rigere efter at have mødt dig Tove og tak for dig ...KH Henrik

  SvarSlet
 2. nej, hvor dejligt! iövrigt er jeg enig med dem, på alle punkter.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Ej hvor dejligt mor! Kys, Mikkel

  SvarSlet
 4. Hvor er vi stolte af dig, mor, svigermor og farmor! Kys fra Hvidovre

  SvarSlet
 5. Uh, det er længe siden, jeg har kommenteret her, men jeg følger stadig med og er imponeret over din tilgang til alle de ting, du skal igennem. Dine billeder er jeg også helt forelsket i, de har meget forskellige, men altid genkendelige udtryk og de er altid værd at kikke på. Flot og garanteret fortjent anmeldelse :-)

  SvarSlet