Så er salaten lavet. Olien hældt over. Skålen sat i køleskab. Så er resten bare at hælde ½-delen på tallerkenen til frokost og resten i aften.
Ingen undskyldninger.
Hvis jeg kan gøre dette 21 dage i træk, ja så har jeg dannet en VANE! Siger de kloge ;-)
Salaten er iceberg, tomat, rød peber, forårsløg, avocado, agurk og squash. Samt lidt rapsolie.
Enkelt og lækkert :-)
SvarSletJa Miri - det er ikke de store kulinariske kunster der bruges energi på, mere det at gøre det til en vane i hverdagen.
SvarSletKH Siffe
Kæreste Siffe
SvarSletEt lille tip, som måske kan bruges.
Grove grøntsager er en god ting i salaten - jeg elsker reven frisk rødbede, men orker ikke, at stå og rive hver dag. Jeg river til en 3-4 dage af gangen - det kan sagtens holde sig - specielt, hvis det kommes i en vacuum-boks. I øvrigt bruger jeg slet ikke salat - iceberg er der ikke megen næring i, men tomat, agurk, avocado, rødbede, frisk ananas og så lidt sunde kerner oveni. Det smager og fylder.
Kh
Anne
TAK for tipsene Anne .... jeg er egrntlig osse mest til de grove... men forengangs skyld lå der er frisk iceberg ;-) Men det er væk nu!
SvarSletGulerødder er jeg sikker på jeg har udviklet allergi overfor - da jeg simpelthen har spist så mange en overgang. Nnu erdet kun de der små fine tynde snacks-rødder der ankommer til Planeten.
KH Siffe - der stadig arbejder på gode vaner