fredag den 26. november 2010

En fantastisk dag !

_MG_9528

Det er ikke muligt at beskrive dagen i ord. Jeg har endnu ingen billeder fra i morges.Så her er et billede af et af mine billeder – hedder *Come together*.

Skolen arrangerede en – selvfølgelig sund – fernisering. Der var hyggepianist, fællessang af Piet Hein – om livet, tale af Flemming – krealæreren – samt af forstander Solvej Krarup. Så flot så flot.

Køkkenet serverede lyserøde drink’s = hyldebærsaft m danskvand og brombær. De havde desuden lavet frugtspid – på grilltræpinde stukket i hvidkål ;-)

Derefter var der rundvisning.

Næsten samtlige billeder er solgt. Det er fantastisk!

Bibi – medkursist – har lavet en helt igennem genial folder. Hvor jeg for første gang kaldes for Billedkunstner. Billederne i folderen er taget af Henrik – skolens dygtige alsidige pedel.

Resten af dagen er bare gået. Korsang og fremvisning af billederne. Nu har jeg trukket mig tilbage efter en tur i byen – roen kommer efter køb af lidt garn. Nogle laster skal man vel ha’ ;-)

I morgen kommer gamle elever og der bliver fest. Jeg skal slå mig løs meed en enkel Tuborg Classic – for første gang i 5 år ;-)  Men først skal jeg ud og investere i nye lærreder.

Skal vi sige SKÅL og GOD WEEKEND   ?

7 kommentarer:

  1. Tillykke med ferniseringen..dejlig at det gik godt.
    Rigtig god weekend til dig.

    SvarSlet
  2. Hvor er det dejligt at du har haft en dejlig dag. Du må kunne noget med det maleri, når alle dine billeder er solgt. Men de er også skønne.

    SvarSlet
  3. Tusind tillykke med dagen.
    Kærlig hilsen Susanne K, Lellinge

    SvarSlet
  4. Hvor lyder det skønt, Siffe....MEN....har du solgt MIT billede?????Du ved, jeg spurgte for nogen tid siden om pris og størrelse????? knus

    SvarSlet
  5. Kære Lavendel
    Nej de(t) er ikke solgt. Det er 2 stk der sælges sammen. De hedder Look at your Demons. Det er *en engel og en demon* der ser på hinanden. Jeg laver et indlæg og sætter billede og mål ind. De er store ;-)

    Kh Siffe

    SvarSlet
  6. Jeg tænkte på dig flere gange i går, og hvad jeg håbede/ønskede for dig gik i opfyldelse.
    Tillykke, Siffe, sikke en dag :-D

    SvarSlet