tirsdag den 20. januar 2009

OH-BAM-A-DAY

HISTORISK

det er hvad denne dag er.


Klokken 16 sidder jeg i TV-stolen, Strikke-stolen, Kaffe-stolen

for at overvære Præsident-indsættelsen fra første række.


HISTORISK
fordi
- det er første gang en "black american" skal bo i Det Hvide Hus
- det vidner om nye vinde over USA

- første gang en amerikansk præsident er YNGRE end mig

(nååå ... det regnes ikke med?)
Jeg er een af de mange der er glade for amerikanernes valg af ham her:

Nu håber jeg han lever op til bare nogle af forventningerne
om mere FRED

om mere MILJØ

om mer af "altdetgode"

....hvad det så end er?

LYKKE TIL OBAMA

FRA SIFFES PLANET

6 kommentarer:

  1. Ja det har også været tv tid her :-)

    Og så stort tillykke med din nye kat, omend jeg må bedrøve dig med at du er formodentligt er blevet taget ved næsen hvis du har købt hende som værende en ægte britte, for det er hun, efter billederne at dømme, ikke - men ganske bestemt sikkert en skøn kat alligevel :-)

    SvarSlet
  2. Hej Rikke
    Om hun er ægte eller ej ... jeg har mere overtaget hende fordi ejerne skulle af med hende ... penge har det ikke kostet .. kun en smuk køretur ;-)

    Iøvrigt ved hun ikke selv at hun ikke er ægte ... hun opfører sig sådan ... rigtig ægte "race"kat ;-)

    KH Siffe

    SvarSlet
  3. PS:
    Hun lever nu godt nok op til kravene til en British Shorthair ... en silver tabby... med det rette hoved krop og temperament. Hun er fin af størrelse i forhold til sin alder ... ...

    Siffe-igenigen ;-)

    SvarSlet
  4. Hej igen :-)

    Desværre er man så KUN ægte hvis man kan fremvise de rette papiere og de skal følge med mittebarnet også selv om den gives væk som gave, igen gør hende ikke til en mindre skøn kat.

    Men et tabbymønster gør ikke en kat til en britte og desværre på billederne at dømme, hun har slet ikke power og masse nok. En skøn husmis, jeps :-) og kan snildt være en blandning.

    Men ægte britte? nope.

    Skriver det her, fordi jeg synes at katte og hundehandle er noget af det mest forfærdelige som findes - og netop kan blive ved at eksistere fordi folk vil have noget osm ligner noget der er ægte..men desværre ikke vil betale for det avlsarbejde der ligger bag racerene dyr.

    F.eks har britten nogle sundhedsmæssige problemer som opdrætterne tester for, men dem som så laver blandinger og sælger dem som værende ægte ja de laver ikke de test - men sygdomme kan snildt nedarves også selvom der ikke laves papiere.

    Så dyrene udnyttes og misbruges, menneskene der køber afkommet kommer til at miste en masse penge til dyrlæge regninger .. og den skrubbelløse avler tjener kassen.

    SvarSlet